Hem Sekretess
Sekretess PDF Skriv ut Skicka sidan

Handelsbolaget bakom www.fulltiltreferralcode.se, nedan refererat till som bolaget, respekterar din rätt till sekretess. Den här sekretess-policyn anger hur bolaget samlar och hanterar den information som du uppger.

LÄNKAR TILL ANDRA WEBBPLATSER
På den här webbplatsen finns det flera länkar till utomstående webbplatser som inte är bundna till den här sekretess-policyn. Bolaget föreslår att du granskar sekretess-policyn hos alla utomstående webbplatser.

KONTAKTFORMULÄR
Du kan kontakta bolaget genom att nyttja kontaktformuläret. Vänligen observera att nyttjande av kontaktformuläret inte är ett krav för att använda de referral codes som erbjuds. Du måste ange din email-adress när du fyller i formuläret. Din email-adress inhämtas enbart för att kunna bemöta din förfrågan. Din erhållna email-adress kommer inte att säljas till eller avslöjas för någon utomstående. Bolaget kommer inte att införskaffa någon information från dig om du avstår från att använda kontaktformuläret.

SÄKERHET
Bolaget anlitar administrativa protokoll, tekniska säkerhetsåtgärder och fysiska säkerhetskontroller för att skydda alla email-adresser som uppges via kontaktformuläret. Email-adressen lagras på en dator belägen i en säker byggnad skyddad från obehörigt tillträde, nyttjande och avslöjande. Vänligen observera att ingen metod för att överföra information via Internet eller elektronisk inlagring är 100% säker. Därför kan inte bolaget, trots bruk av tidigare nämnda kommersiellt tillgängliga medel, garantera att din email-adress är fullständigt säker.